Вести

РЕАКЦИЈА С’ ПОВОДОМ

"Када било ко од нас, из владајуће странке, не дај Боже, адекватно одговори на овакву “демократију” онда тај постаје зликовац, криминалац, насилник…"

Глишић и Шапић у Зајечару

"Градски одбор СНС Зајечар данас је био домаћин одборима из Зајечарског округа, где је одржан састанак Окружног одбора Српске напредне странке."

ЈЕДИНСТВЕНИ: ОДРЖАН САСТАНАК ОДБОРНИКА ЛИСТЕ АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ –ЗА БУДУЋНОСТ ЗАЈЕЧАРА И ЛИСТЕ ИВИЦА ДАЧИЋ- СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРБИЈЕ-ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА

Данас је у сали Скупштине града Зајечара одржан заједнички састанак одборника листе Александар Вучић – За будућност Зајечара и одборника листе Ивица Дачић - Социјалистичка партија Србије - Јединствена Србија

Председник Александар Вучић у Зајечару: Фабрика Аптив ће запослити 2.500 радика

Председник Србије Александар Вучић данас је посетио Зајечар. Са председником, у обиласку радова били су и градоначелник Зајечара Бошко Ничић, министар грађевинарства, саобраћа и инфраструктуре Томислав Момировић, као и в.д. директор "Путева Србије" Зоран Дробњак.

Бранислав Недимовић у Зајечару: Држава ће помоћи реконструкцију Фабрике воде у Зајечару

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде спремно је да уложи новац у реконструкцију Фабрику воде, рекао је министар Бранислав Недимовић јуче приликом посете Зајечару. Влада Републике Србије ће кроз пројекат Србија 20 – 25 овде радити и на прећишћавању отпадних вода и на изградњи канализационих система.

За четири сата преко 3 500 хиљаде потписа: Предата изборна листа "Александар Вучић – За будућност Зајечара"

"Изузетно ми је драго да, као први на листи и неко ко је овлашћен, у име Српске напредне странке и Социјалдемократске партије Србије предам заједничку листу под називом "Александар Вучић – За будућност Зајечара."

Pages