Вести

САОПШТЕЊЕ: Настављамо напред за јаку и стабилну Србију

Градски одбор Зајечар осуђује срамно понашање опозиције у Скупштини Србије. Они нажалост и не знају шта је на дневном реду, то их и не занима, само желе да изазову нереде у нашој земљи, изазивају насиље, очигледно не желе да наши пензионери добију веће пензије, грађани веће плате… Желе власт која се не добија на изборима, него на улици, а њихова главна мета је Александар Вучић, али они знају да не могу да га победе! Час хоће, час неће изборе, нека се договоре, нека изађу на црту најјачој странци, па ће грађани дати свој глас и поверење најбољима, онима који се боре за њих, који чине све да живимо боље, они који граде и раде, који не уништавају.
Срамно понашање у Скупштини, у дому свих грађана, у институцији у којој се доносе најважније одлуке, срамни напади на скупштинско обезбеђење, насиље на делу, насиље против кога се тобож боре. Немају они план за грађане, за народ, за Србију!
Нећемо дозволити да нас повуку назад, да спрече просперитет наше земље, зарад ситних њихових личних интереса, настављамо напред за јаку, самосталну и Србију која је на путу мира и стабилности!
Живела Србија!