Вести

Асфалтирана улица у Дубочану

У Дубочану, у центру села за викенд је завршено асфалтирање улице дужине око 300 метара, за шта је утрошено 150 тона асфалта.

Председник Градског одбора Српске напредне странке Милан Станковић је овом приликом рекао да радови у Дубочану представљају прави пример добре сарадње између Градске управе и грађана Зајечара.

-Градска управа и грађани заједничким снагама учествују у овим радовима, што представља посебно задовољство. Иначе, сви ови радови, и претходних дана у Великој Јасикови и у другим селима, али и у граду, урађени су на основу Уговора о летњем одржавању на територији града Зајечара, истакао је Станковић и додао:

-Град Зајечар је конкурисао код Министарства привреде и добио део средстава за израду пројектне документације, па ће у 2019. години бити реконструисан пут од Салаша, преко Мале Јасикове, до Дубочана, Глоговице и Јелашнице. Све то је позитивно и добро за наш град у коме се сада заиста ради. Све оно о чему смо причали у предизборној кампањи и што смо обећавали, сада и спроводимо.