Вести

Бошко Ничић: МОЖЕ ЛИ СЕ ФАШИЗАМ ИГНОРИСАТИ?

Члан Председништва и градоначелник Зајечара Бошко Ничић обратио се следећим саопштењем поводом недавно одржане конференције за медије конференцији Ђиласове СПП у Зајечару.
-Чекао сам, као неко ко се више од три деценије професионално бави политиком, да бар неко, из медијских организација (УНС, НУНС … и сл.), политичких странака које дижу галаму на сваку реч која долази од било кога из СНС-ове власти, разних покрета и НВО… бар реч о претњама изреченим на конференцији “лидера” Ђиласове СПП у Зајечару а које нас враћају у најцрње доба фашистичке диктатуре.
Чекао и не дочекао !
Уз салву лажи, о свему и свачему, по принципу “смути и проспи”, овај не тако млађани јуноша “ђиластовштине”, који очито мисли да су Зајечар и Зајечарци заборавили ко је, и где је и зашто нестао пар година, изговори следеће: “ Свако ко је учествовао у Гебелсовој кампањи против лидера опозиције мораће да сноси одговорност. Сви медији који су користили лаж и мржњу против неистомишљеника биће забрањени”.
Рече и ником ништа (?).
Тајац !
Ваљда је нормално да се неко ко друге етикетира “Гебелсовцима” управо користи тим истим профашистичким методама претњи и уцена.
Ако нас не хвалите онда вршите Гебелсовску пропаганду, ако не долазите на наше ступидне конференције за штампу, или нам постављате питања која нам не одговарају, “ми ћемо вас забранити” онда када НИКАДА дођемо на власт (???).
То што се сетио да је мени запаљен ауто од “20.000 €” (волео бих да и осигурање тако мисли), а заборавио да спомене да је то учинио његов пасторак је најмањи проблем. То је стил деловања његове странке и заиста ме ни мало не чуди његова сенилност.
Проблем јесте у томе што нам, ОЧИГЛЕДНО, у граду а и земљи, део опозиције, уместо озбиљних и одговорних људи, воде ДИЈАГНОЗЕ !
То заиста може бити проблем.
Зато ме чуди медијски мук оних којих се то итекако тиче (?), наводи се у саопштењу Ничића.