Вести

Чланови Председништва СНС-а Никола Селаковић и Бошко Ничић одржали трибине у Вратарници, Грлишту и Грљану

Чланови Председништва СНС-а Никола Селаковић и Бошко Ничић посетили су вечерас зајечарска села Вратарницу, Грлиште и Грљан и разговарали са мештанима о проблемима са којима се суочавају, али и о плановима који ће бити реализовани у наредном периоду.
Никола Селаковић поручио је присутнима да треба да подрже Српску напредну странку на предстојећим изборима, као и председника Александра Вучића.
“Преносим вам поруку председника Вучића да морамо да сачувамо три ствари у Србији: мир, политичку стабилност и економски раст. У зависности за кога гласате и ко победи на предстојећим изборима, тај ће одлучивати о важним питањима у Србији. Морамо да сачувамо мир, без обзира на стање у окружењу, морамо да сачувамо политичку стабилност да не би имали ситуацију као у појединим државама да не може месецима да се формира Влада и оно што је најважније морамо да обезбедимо економски раст, а то значи веће плате и пензије, већа запосленост”, истакао је Селаковић.
Бошко Ничић је у Грлишту рекао да пут ка овом селу деценијама није урађен, а у плану до 2025. године стоји да сва села морају бити асфалтирана. У Вратарници је напоменуто да ће бити урађени путеви и канализациона мрежа.
У Грљану је у плану израда канализационе мреже, као и израда колектора за отпадне воде.
“У Грљану ће бити урађено скоро девет километара канализационе мреже и скоро четири километра колектора. Биће уређени и путеви. Такође, села Грљан, Велики Извор, Звездан и Гамзиградска бања биће прикључене на градски колектор. Мораћемо да обзебедимо и радна места. Гледаћемо да до 2023. завршимо свуда канализациону мрежу, како би до 2025. асфалтирали све путеве у зајечарским селима”, каже Ничић.
Након трибина, мештани ових зајечарских села могли су да добију и одговоре на питања која су упућивана члановима Председништва СНС-а Николи Селаковићу и Бошку Ничићу.