Вести

Данас је почело асфалтирање „Јадранске улице“

Данас је почело асфалтирање „Јадранске улице“ , једне од улица за коју су грађани платили учешће пре седам година. Дужина улице је 176 метара, а радоде изводи Занатска радња „Перица Јовић“ из Власотинца.
Стефан Занков , заменик председника Привременог органа града Зајечара каже да ово нису једини инфраструктури радови који се изводе, јер је уз помоћ ЈП „Путеви Србије“ почело и уређење путне инфраструктуре у зајечарским селима.
„ С обзиром на тешку финансијску ситуацију у којој је град обратили смо се ЈП „Путеви Србије“ да нам помогну око асфалтирања 1200 м пута на улазу у село Градсково из правца Халова. Замолили смо и да се уреде улице у Грљану и у Великом Извору, тако да данас почињу са припремом за асфалтирање и крпљење рупа у Грљану. Биће укључено у програм 7- 8 и можда свих 10 улица. Сутра креће припрема и асфалтирање улица кроз Велики Извор. Ради се о 4 - 5 улица за пресвлачење и исто толико за крпљење рупа. Прекосутра би требало да почне припрема за асфалтирање деонице у селу Градскову“,
најавио је Занков и додао:
„У склопу Грљана смо тражили да се и пут за Аврамицу асфалтира. То ће значајно променити слику тих села, на задовољство великог броја мештана, јер то годинама није рађено. Желимо да што већи број путева у селима санирамо. Слика Зајечара ће бити много другачија“.
Занков најављује и наставак радова од понедељка. Динамика ће зависити од временских услова.