Вести

Донација Форума жена „Облутку“

     Зајечар припада малој групи градова који имају установе за смештај деце и омладине ометене у развоју. Боравак и активности свих корисника финансира град, тако да њихове родитеље ништа не кошта, а омогућава им да се посвете послу док су им деца збринута.

Мада деца и млади у „Облутку“ имају одличне услове за боравак и рад, чланице Форума жена Српске напредне странке Зајечар  желеле су да дају и свој лични допринос, тако да су данас донирале средства за хигијену.

„Иако смо последњих недеља организовале више хуманитарних и здравствених активности, усмерене смо пре свега на политичко деловање, јер желимо да жене равноправно учествују у доношењу свих важних одлука које се тичу функционисања града и зајечарских села. Зато позивам све наше суграђанке да се придруже и помогну у стварању боље будућности свих нас“, изјавила је Милена Трајковић, координаторка Форума жена СНС Зајечар.

На помоћи је захвалила дефектолог у овој установи Слађана Јовановић, одборница СНС у градском парламенту, која је рекла да је свака донација добродошла.

Форуму жена уручена је захвалница Установе за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју, као и ручно рађена честитка, дело деце из „Облутка“.