Вести

Донација ШОСО „Јелена Мајсторовић“

Форум жена Српске напредне странке Зајечар уручио је школски прибор ученицима Школе за основно и средње образовање „Јелена Мајсторовић“ у Зајечару.
Директорка школе Гордана Милутиновић, захвалила је на донацији, указавши на то да је њен значај још већи с обзиром да је намењена деци која долазе из социјално угрожених породица.
„Српски народ је познат по даривању. Увек се обрадујемо када нас неко посети, јер ово је школа у којој је већина деце из социјално угрожених породица и нису у могућности да купе ово што овде данас видимо.
Захваљујем Форуму жена што су препознале категорију деце ове школе, препознале да је тешко време и дошле код нас“, рекла је директорка.
Милена Трајковић, координаторка Форум жена Српске напредне странке Зајечар каже да, иако живимо у тешким временима, на хуманост не смемо да заборавимо.
„Форум жена највише пажње усмерава на хуманитарне акције. Желимо да на овај начин покажемо како наше мало неком много значи. Ово је скромна донација али носи поруку да поштујемо различитост и да верујемо у ове малишане.“ У Форуму жена СНС истичу да ће у наредном периоду хуманитарним радом бити обухваћена сеоска домаћинства.