Вести

Гашић у Зајечару: Стварамо стабилну Србију

     На предизборном скупу Српске напредне странке у препуној сали Позоришта Тимочке крајине „Зоран Радмиловић“ говорили су потпредседник СНС Братислав Гашић, кандидат за народног посланика и повереник СНС Зајечар Владан Пауновић, као и највиши градски функционери, градоначелник Велимир Огњеновић, председник Скупштине града Стефан Занков и помоћница градоначелника Сузана Стаменковић.

Потпредседник СНС Братислав Гашић рекао је да су многе грешке начињене кад је Зајечар у питању, али да ће последице бити исправљене и да ће држава помоћи да град стане на ноге.

Говорећи о политици премијера Александра Вучића, Гашић је нагласио:
„ Само заједно и уједињени можемо у свему да успемо. Србија данас ужива међународни кредибилитет захваљујући политици коју води председник Српске напредне странке и премијер Србије Александар Вучић уз подршку већине наших грађана.  И успеће упркос сталним притисцима и нападима оних којима не одговара стабилна и просперитетна Србија, јер ће бити настављен прилив нових инвестиција и отварање нових радних места.“

Владан Пауновић, кандидат за народног посланика, осврнуо се у свом излагању на злонамерне натписе  које пласирају противници идеје напредне, модерне Србије, док је Стефан Занков, први човек Скупштине града, подсетио на симболику да је на Цвети подигнут Други српски устанак којим је Србија извојевала слободу, а да ће ове године на Цвети листа „Александар Вучић - Србија побеђује“ добити огромно поверење грађана и наставити да гради слободну и праведну Србију.

Градоначелник Зајечара и члан Главног одбора СНС Велимир Огњеновић рекао је да Зајечар подржава политику СНС и Александра Вучића, док је помоћница градоначелника Сузана Стаменковић рекла да енергију, снагу, мудрост и визију европске Србије има само Српска напредна странка, тако да ће Србија на изборима 24.априла изабрати своју будућност.

У салу зајечарског театра нису могли да стану сви који су желели да присуствују предизборном скупу СНС, тако да су многи остали у фоајеу и испред зграде позоришта.

GALERIJA SLIKA