Вести

Глас за редовне и стабилне пензије

     Са становницима Великог Извора, једног од највећих села на подручју града Зајечара, разговарали су високи функционери Српске напредне странке, начелник Зајечарског управног округа Владан Пауновић и председник Скупштине града Стефан Занков, као и Исидор Марковић из ПУПС-а, новог коалиционог партнера напредњака.

„Многи се питају зашто смо након осам година коалиције са социјалистима решили да на изборе идемо са Вучићем и Српском напредном странком. Одговор је једноставан, само таква коалиција може осигурати редовне и стабилне пензије, као и сигурну будућност за све, и за пензионере, и за младе“, објаснио је Марковић.
Пензионери чине трећину бирачког тела у Зајечару.

„Препознали смо мудрост наших најстаријих суграђана, ценимо искуство њихових година. Потпуно је јасно да подржавају политику нашег премијера, као и већина Србије. Не видим никога ко би могао да га угрози и сигуран сам да и Велики Извор, као и Србија, гласа за листу број 1, листу Српске напредне странке“, каже Пауновић.

Занков се осврнуо на људе који су претходне деценије водили град, мислећи само на себе и своје интересе и немилице трошили новац свих нас.
„Неки су то урадили скривајући се иза имена Српске напредне странке. Од децембра, променом на челу градског парламента, и другачијом, домаћинском политиком, почели смо да уређујемо систем“, нагласио је Занков.