Вести

Глишић и Шапић у Зајечару

Градски одбор СНС Зајечар данас је био домаћин одборима из Зајечарског округа, где је одржан састанак Окружног одбора Српске напредне странке.

Повод састанка била је посета Дарка Глишића, председника Извршног одбора, Александра Шапића, потпредседника Главног одбора Српске напредне странке и Луке Петровића члана Председништва. Домаћини састанка били су Бошко Ничић члан Председништва Српске напредне странке и Милан Станковић председник ГрО у Зајечару који је поздравио скуп.

Дарко Глишић председник ИО обратио се члановима и овом приликом нагласио да су у раду најважнији посвећеност и енергија у раду.

Александар Шапић потпредседник Главног одбора СНС је изразио задовољство што је у Зајечару.

- Председник Александар Вучић вредно ради како би очувао интересе наше земље. Пред нама је тежак период, али сам сигуран да ћемо успети, положај Србије је сада много бољи него што је био. Грађани ће то умети да препознају на следећим изборима. Поверење које нам дају грађани је велико, па стога морамо имати и велику одговорност, рекао је Шапић у Зајечару и додао да ће се борити за сваког у Српској напредној странци као да је у њој од првог дана.