Вести

ГРАДСКИ ОДБОР СНС ЗАЈЕЧАР САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Градски одбор Српске напредне странке Зајечар пружа пуну подршку председнику Републике Србије Александру Вучићу у борби коју свакодневно води, притом нимало не штедећи себе и своје здравље, за просперитетну будућност Србије у сваком погледу. Градски одбор Српске напредне странке изражава задовољство људском и достојанственом реакцијом највећег броја грађана Србије, који су претходних дана, са свих страна, такође слали поруке подршке и жеље за брз опоравак човеку који је у невероватно кратком року променио Србију на боље, до непрепознатљивости у односу на период безнађа до пре само неколико година.
Не постоји област живота и рада у којој није у том периоду начињен значајнији напредак, од запослености и производње, плата и пензија, великих улагања у здравство, образовање и инфраструктуру, путеве и пруге, до безбедносних структура и подизања угледа у свету, као и неупоредиво стабилнијa и јачa међународнa позицијa наше земље. С поносом ћемо поновити и потенцирати да је за све ово заслужан пре свих председник Александар Вучић.
И као што је Србија реаговала на начин који је увек красио и карактерисао наше грађане, када је било коме тешко или је због нечега угрожен, топло, пријатељски и солидарно, уз пре свега речи подршке, једноставно не можемо да не осудимо са гнушањем оне који су на најбестиднији начин ликовали и показивали мржњу према једном човеку, радовали се његовим здравственим проблемима, само зато што не могу да му опросте што је хиљаду пута успешнији од њих у свему што ради и пре свега што их је спречио да разарају државу и пљачкају и чине сиромашнијима све грађане. Градски одбор Српске напредне странке посебно осуђује, нимало случајне, већ доказано синхронизоване нападе од превараната и силеџија из земље и иностранства, са хрватских и приштинских портала, који никада ништа добро нису мислили нашој земљи. Они могу само да сањају да разбију јединство народа и државе које је захваљујући председнику Александру Вучићу јаче него икада у новијој историји и које упркос свим објективним тешкоћама ствара одличне услове за бржи напредак и квалитетнији живот у Србији.

Упркос онима који једино знају да се радују туђим несрећама и неуспесима, јер своје успехе за општу корист никада нису имали, са сигурношћу можемо да кажемо да су грађани чврсто уз свог председника који је безрезервно живот посветио свом народу и држави.

Градски одбор СНС Зајечар
Служба за информисање