Вести

Градски одбор Српске напредне странке у Зајечару обележио страначку славу

Резањем славског колача у присуству чланова и руководства ГО СНС у Зајечару, у складу са специфичном ситуацијом изазваном корона вирусом, у Зајечару је обележена слава Српске напредне странке, Света Петка.

Татјана Стојановић, овогодишњи колачар, која се иначе налази на челу одборничке групе Српске напредне странке у Скупштини града предала је колач Бобану Костићу. Милан Станковић, председник Градског одбора СНС је присутнима и свима онима који данас славе честитао славу и пожелео да је прославе у здрављу, миру и добром расположењу.

„Другу годину заредом обележавамо славу под специфичним условима, па желим да се на то осврнем и да апелујем на људе да се придржавају свих мера како би сачували себе али и своје најближе“. Станковић се осврнуо на рад Српске напредне странке и рекао да ће у наредном периоду Градски одбор СНС-а у Зајечару радити још боље у свим аспектима који се тичу живота грађана.

„Нама у будућности предстоје и председнички и парламентарни избори и не сумњам да ћемо победити јер се на челу наше странке и државе налази Александар Вучић, који је у претходном периоду јасно показао како се води држава и како се чува свој народ, а када то кажем мислим на аитуацију са корона вирусом.

Што се тиче Градског одбора Српске напредне странке у Зајечару, припремамо се за наредне изборе, а оно што желим да кажем је да константно добијамо нове чланове“, истакао је Станковић. Посебно задовољство је, каже Станковић, то што се Српској напредној странци придружују млади и амбициозни људи који желе да учествују у раду странке.