Вести

ГрО СНС Зајечар: Безрезервна подршка Александру Вучићу

Градски одбор Српске напредне странке Зајечар је на синоћњем састанку једногласно предложило Александра Вучића за председничког кандидата на предстојећој Скупштини Српске напредне странке која ће бити одржана 27. новембра.
Бошко Ничић члан Председништва је приликом обраћања председницима месних одбора посебно нагласио да је Александар Вучић једина личност која може да обезбеди резултате, рејтинг и континуитет у развоју Србије. Ничић је рекао да би свака друга промена довела у питање развој Србије, долазак инвеститора, изградњу путева. Ничић је додао да је председник Александар Вучић показао како се стиче поверење грађана, а Србија на челу са њим незаустављиво напредује на свим пољима.
Како је навео Милан Станковић председник Гро СНС Зајечар, Александар Вучић и Српска напредна странка испред себе постављају високе циљеве и напорно раде на њиховом остварењу. Станковић је нагласио да држава Србија није имала бољег лидера и вођу, не само Српске напредне странке, него и српског народа.
Градски одбор Зајечар пружа безрезервну подршку председнику Вучићу који је заслужан за спровођење економских реформи и свеукупни напредак Србије!

Живела Србија!