Вести

Халово: Имамо воље да решавамо проблеме

Kоалиција “Александар Вучић –брже, јаче, боље”, предвођена кандидатом за градоначелника Зајечара др Иваном Чикарићем, одржала је предизборну трибину у Халову.
Чикарић је овом приликом разговарао са мештанима Халова, о њиховим проблемима и о начинима њиховог решавања.
„Проблема има доста, много се тога нагомилало у међувремену. Сведоци смо и да се није радило како је могло да се ради. Имамо добре примере како може да се ради добро. Моја највећа жеља је да идемо у правцу развоја града Зајечара. Верујем да ми то можемо да урадимо. Ја имам жељу да мењам ствари набоље, а то желим и од својих сарадника“, рекао је Чикарић у Халову и додао:
„Имамо велику листу проблема, али оно што је добро је да по први пут после много времена постоји воља да се проблеми решавају“.
Kандидат за градоначелника Зајечара др Иван Чикарић је рекао да је општина Kњажевац добар пример како може и треба да се ради.
„Многи млади људи данас немају посао и то је највећи проблем овог краја. Не можемо да се надамо новом Kристалу који ће запошљавати неколико хиљада људи, то су била нека друга времена. Имамо добар пример у општини Kњажевац. Ја верујем да тако може и код нас, ако уложимо довољно средстава и труда. Мислим да можемо да променимо ствари на боље“, истакао је Чикарић и поручио мештанима Халова:
„Треба паметно да гласамо у недељу, како би подршку Александра Вучића могли да искористимо за напредак града и села