Вести

"ХРАБРОСТ И ИНТЕГРИТЕТ НАЈБОЉА ОДБРАНА ОД ХУЛИГАНА"

Обратио се члан Председништва Бошко Ничић следећим саопштењем:

У маниру најгорег уличног кабадахије, са својом камарилом званом “једва се збрасмо”, некада “углађени” Вук Јеремић, екс председник ГС УН, показао је данас право лице опозиције у Србији.

Јаки на речима, посебно у кафићима и кафанама, окружени малобројним истомишљеницима, и кукавице, чим им се истина саспе у лице, извели су данас перформанс у маниру клинаца који бежећи вичу “држ’ те ме да га не пребијем”. Изненађени храбрим гестом председника Србије Александра Вучића који је голорук, без трунке страха, изашао пред Вука Ј. и његове субаше, брже су као умиљати јагањци него љути вукови, излетели из зграде Председништва него су у исту ушли. Овакво дивљачко понашање одраз је немоћи дружине која никако својим налогодавцима не успева да оправда новац који су у њих уложили. Нервоза је све већа а њен прозвод су и данашњи, више комични него озбиљни, упади у Председништво Републике Србије.

Председник Вучић је још једном показао да је лична храброст и интегритет најбоља одбрана од хулигана и парковских ђилкоша и да људи чистих руку и савести немају разлога за страх од било кога и чега.

Људи којима је највећи иметак да иза себе оставе дела, по којима ће их генерације памтити по добру, увек су спремни за “мегдан” са разулареним безидејним кабадахијама.