Вести

Михајловић у Зајечару: На изборима се одлучује о Србији која иде напред

      Потпредседница СНС Зорана Михајловић изјавила је данас да ће грађани на предстојећим изборима бирати између враћања у прошлост и Србије која иде напред на челу са СНС.

Михајловић је на трибини СНС у Зајечару рекла да су зато потребни избори, како би се видело да ли СНС има поверење грађана за реформе и све што је започето, као и да би добили још већу подршку грађана како би се још брже ишло напред.

“Хоћемо ли да идемо у будућност или да се поново враћамо у празна обећања и огромне привредне проблеме и лажи и преваре у којима смо живели у претходних 15 година”, поручила је Михајловић.

Према њеним речима, зато су нам потребни избори да би видели да ли смо на добром путу, а статистика каже да јесмо, као и међународне организације.

Такође, кажу да је наша економска политика била добра у претходне две године, истакла је потпредседница СНС.

“Десничари кажу да се залажу за породицу и за децу, али сви се залажемо за то и да наша деца живе боље. Не можемо то урадити онако како кажу десничари, нити затварањем Србије.

Наша политика је да радимо и са Русијом и са Кином и са Индијом и са САД и ЕУ и показало се да то даје резултате. Не смемо да затварамо Србију”, поручила је Михајловић.

Како је рекла, проевропске партије “Тадићеве и Пајтићеве и разноразне, имале су шансу, али су нас 15 година лагали".

Михајловић је истакла да готово да нема фабрике коју нису затворили.

Она је рекла да је влада на челу са СНС отворила 120.000 нових радних места за претходне две године, док је ДС за четири године оставила више од 300.000 људи без посла.

Михајловић је додала да је више од милијарду динара ушло у Зајечар само у путну инфраструктуру и да ће још толико бити уложено у наредне две године.

Михајловић је одговарала на питања грађана Зајечара које су највише занимали путеви и пруге у том крају, као и када ће бити усвојен Закон о родној равноправности.

Кандидат за народног посланика и повереник Српске напредне старнке Зајечар Владан Пауновић рекао је да изласком на изборе трећи пут за четири године СНС показује да је не интересују функције и фотеље већ пре свега интерес Србије и подршка грађана на европском реформском путу који трасира Александар Вучић.

„Сваки дан је нова победа. Сваки километар пута, реновирана болница, изграђена школа, свако ново радно место, инвестиција...Од малих победа састављена је једна велика – победа Српске напредне странке и Александра Вучића“, нагласио је Пауновић.

„Све ми окупљене у Форуму жена Српске напредне странке Зајечар много посвећености, енергије и ентузијазма улажемо како би Зајечар био стабилан, перспективан град. Солидарне и уједињене пружамо подршку европском путу Србије и напорима које улаже премијер Вучић“, поручила је са трибине у зајечарском театру Милена Трајковић, координаторка Форума жена.

Потпредседница СНС Зорана Михајловић у пратњи домаћина прошетала је главним зајечарским улицама и на градском тргу се задржала у кратком разговору са грађанима.