Вести

Ничић: Масовно фабрикују лажи, пар месеци пред изборе

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић и члан Председништва обратио се јавности следећим саопштењем:

-Давно је, енглески књижевник, Александер Попе изговорио чувене речи “ ко лаже, не зна каквог се посла прихвата, јер мора измислити бар двадесет других лажи да би одржао прву”.

Таквог, најпрљавијег посла, латили су се медији, политичари и криминалци подређени финансијској палици Ђиласа, Шолака и осталих тајкуна чији је једини циљ, по сваку цену и не бирајући средства и начин, срушити председника Србије и СНС, Александра Вучића.

Лаж сустиже лаж, свака наредна гора и гнуснија од предходне. Ништа није свето у овом науму, ни породица, ни деца, ни пријатељи, апсолутно ништа.

Убице и криминалци постају, у њиховом изопаченом науму ка постизању циља, жртвена јагњад којима се даје безграничан медијски простор за ширење бестијалних лажи како би се председник, његов брат и најближи сарадници криминализовали.

Свесни огромне подршке народа свему ономе што је Александар Вучић учинио на јачању наше земље преостало им је једино да, добрано логистички подржани од страних служби које ово “масно” плаћају, фабриковањем лажи, пар месеци пред изборе, покушају да лажима изазову гнев шачице својих истомишљеника и преврат у земљи.

Да њиховој лудости нема краја, али да им у томе помажу и појединци из државног и правосудног “апарата”, очигледно је и најнаивнијем, аполитичном, грађанину Србије.

Да у том науму, упркос тонама и лажи и пара, неће успети гарант је народ Србије али и неколико стотина хиљада нас окупљених у Српској напредној странци и спремних да од лопова, криминалаца, убица и лажова бранимо и председника и нашу Србију.

Нема те силе која ће одвратити председника Вучића, Владу Србије и све часне људе ове земље у започетој борби против криминала, наводи се у саопштењу. Живела Србија!

 

 

 

 

 

Бошко Ничић

градоначелник Зајечара и

члан Председништва СНС