Вести

Одржана Изборна скупштина странке у Зајечару:Милан Станковић изабран за председника ГрО

Након спроведених избора у свим месним одборима на подручју Зајечара, у сали Позоришта „Зоран Радмиловић одржана је Изборна скупштина Градског одбора Српске напредне странке.
Изборна скупштина је почела интонирањем страначке химне.
Након образовања верификационе комисије и других формалних процедура, на Изборној скупштини за председника Градског одобора Српске напредне странке у Зајечару поново је изабран Милан Станковић.
„Сваки месни одбор дошао је данас са два или више делегата, имали смо 130 делегата“, наводи Станковић који је за председника изабран једногласно.
„Оно што желим да истакнем је да смо задржали јединство које од самог почетка и од прве изборне скупштине краси овај градски одбор, јединство које функционише већ дуги низ година“, додао је Станковић.
На Изборној скупштини изабрана су и четири потпредседника и секретар странке у Зајечару. Функцију потпредседника и у наредном периоду обављаће Стефан Занков, а након данашње скупштине њему ће се придружити и три нова потпредседника – Татјана Стојановић, Драгана Бранковић Минчић и Нели Николић. За секретара странке поново је изабрана Елена Матковић.
Присутнима се обратио и Бошко Ничић, члан Председништва Српске напредне странке, који је истакао одличну сарадњу са председником ГО СНС у Зајечару у претходном периоду Миланом Станковићем.
Наводећи да је Зајечар последњих пет-шест година миран и стабила град, Ничић је захвалио и председнику Александру Вучићу и Влади Републике Србије истичући значај инвестиција и помоћи коју Зајечар добија, а чија вредност прелази пет годишњих буџета града.
Изборној скупштини присуствовао је и Лука Петровић, члан Председништва Српске напредне странке, потпредседник Извршног одбора СНС и координатор за источну Србију, али и бројни гости из Зајечара и околине, представници коалиционих партнера – СПС, ЈС, СДПС…