Вести

Пауновић у Звездану: Видљиви резултати Владе Србије

     За становнике Звездана, једног од највећих села на територији града Зајечара, које се налази крај магистралног пута Зајечар-Београд, много би значило измештање заобилазнице лоциране крај основне школе. Ово су у разговору са високим функционерима Српске напредне странке Зајечар, Владаном Пауновићем и Стефаном Занковом истакли житељи Звездана.

Влада Србије финансирала је инфраструктурне пројекте реконструкције појединих саобраћајница и прилаза Зајечару, а са конкретним проблемом биће упозната министарка саобраћаја, грађевинарства и инфраструктуре и потпредседница СНС Зорана Михајловић, обећали су Пауновић и Занков.

Начелник Зајечарског управног округа и кандидат за посланика СНС на ванредним парламентарним изборима 24.априла, Владан Пауновић, истакао је да су улагања у инфраструктуру огромна, а да су резултати рада Владе Александра Вучића видљиви на сваком кораку.

„Имамо мир и стабилност у целој земљи, економија расте и у условима фискалне консолидације- из рецесије улазимо у развојни период, отворили смо прва поглавља у преговорима са Европском унијом, обезбедили смо сигурне и стабилне пензије, постали кључни фактор стабилности у региону“, казао је Пауновић у Звездану.