Вести

Пауновић: Видљиве промене након стабилизације странке

„Од децембра је потпуно промењен курс вођења града. Огромна дуговања, нагомилавана десет година била су 1,7 милијарди динара. Сада се новац, колико год да га нема, рационално троши. Принадлежности породиљама и стипендије се редовно исплаћују. Уз 100 милиона динара помоћи државе одблокиране су школе, а стари дугови се сукцесивно враћају. Измирене су несугласице са Фабриком каблова, како власник не би затворио фабрику и преселио производњу негде другде.
Боримо се за сваки динар, свако радно место.“, рекао је повереник СНС Зајечар и члан Главног одбора СНС Владан Пауновић, гостујући на Радио Магнуму.

„Све је то резултат стабилизације странке на власти у Зајечару. Претходних година органи странке у граду нису функционисали, али се то променило. Грађани су сада сигурни да је је СНС њихов ослонац“, додао је Пауновић.

Говорећи о активностима  Српске напредне странке, Пауновић је подсетио на хуманитарни рад и иницијативе Форума жена, од садње цвећа до поделе хуманитарне помоћи и подношење иницијатива за бесплатан превоз породиља и организоване гинеколошке прегледе жена; на велике акције уређења градске јаруге и Вањиног јаза, као и на активности које он као начелник Зајечарског управног округа спроводи, међу којима су неке од најзначајнијих реализација пројеката међуграничне сарадње и договори око водосистема Боговина и Коридора Исток.