Вести

Подршка председнику Александру Вучићу: Више него икада покажимо јединство!

Градски одбор Српске напредне странке у Зајечару пружа подршку политици коју води председник Александар Вучић и одбацује сваку помисао да се председник повуче, напредњаци желе да Александар Вучић остане њихов лидер!
У једном од најважнијих тренутака новије српске историје, пружамо пуну подршку председнику у вођењу политике која у претходних десет година доноси резултате на које смо сви поносни. У овим изазовним временима нама је потребна стабилна и сигурна политика, јер желимо да сачувамо своју државу, а то можемо само ако на њеном челу буде Александар Вучић.
Желимо да се настави континуитет у вођењу политике која ће обезбедити мир на Косову и Метохији, која ће заштитити српски народ и светиње од даљег погрома. Борба за територијални интергитет Србије коју води председник Вучић највећи је национални интерес, и у тој борби он није сам.
Чвртстог смо става да не желимо никакву промену када је реч о лидеру наше странке, јер Српска напредна странка само са њим на челу наставља да води Србију путем просперитета, развоја и мира!
Због тога Градски одбор Српске напредне странке у Зајечару поручује председнику Вучићу да неће остати сам у овој борби, јер за нас предаја није опција! Морамо више него икада да покажемо јединство и заједништво!