Вести

ПРЕДСЕДНИК ГО СНС ЗАЈЕЧАР МИЛАН СТАНКОВИЋ: МИ РАДИМО И СТВАРАМО ГРАЂАНИМА БОЉЕ УСЛОВЕ ЗА ЖИВОТ

Јуче је одржана конференција Градског одбора СНС у Зајечару на којој су говорили Милан Станковић председник ГО СНС Зајечар и Татјана Стојановић шеф одборничке групе СНС у зајечарској Скупштини.
Станковић је овом приликом говорио о раду странке у Зајечару, о активностима које су спроведене током целог лета о чланству. Станковић је рекао да Српска напредна странка итекако показује своју снагу и својим активностима потврђује зашто грађани имају поверења. Татајана Стојановић је у свом излагању похвалила рад Владе и Председника Александра Вучића, и говорила о улагањима државе у инфраструктуру и здравство.
У оквиру одржане конференције за медије Градског одбора СНС у Зајечару Милан Станковић председник ГО СНС је говорио о опозицији. Станковић је рекао да таква опозиција само омаловажава све што се уради у граду, и држави, и запитао се шта они заправо раде? И протести који су били њихов једини облик деловања су пропали. Станковић је рекао да су се протести показали као бесмислени а масовност истих је показала колика им је подршка у народу. Са собом нису успели да се договоре, а шта могу народу да пруже? Ми радимо и стварамо грађанима боље услове за живот, а они нека се баве собом јер то једино знају да раде, рекао је Станковић.