Вести

РЕАКЦИЈА С’ ПОВОДОМ

Данас је, још једном, у својој немоћи, на збору грађана у борском селу Кривељ, такозвана “опозиција” Србије, предвођена јуношом Вука Јеремића, бившим председником општине Трстеник Микијем Алексићем, показала своје силеџијско лице.

У намери да искористе незадовољство дела мештана овог села за своју политичку пропаганду, пред престојеће локалне изборе у овом граду, силеџије, међу којима и преседник тзв.”ГрО Јеремићеве странке” у Зајечару, тзв.” адвокат” Горан Калчевић, прво су вербално а онда и физички напали градоначелника Бора Александра Миликића.

Његов грех је био у томе што им је пришао и замолио да збор мештана, на којем треба да се решавају горућа питања села, не користе за политичарење. Хулигане је то, како и сами кажу на снимку који су објавили, по народној “чега се паметан стиди, тиме се будала поноси”, то “страшно нервирало” па су им поливање водом и песничење постали једини аргументи.

Јадно и бедно!

Још јаднији су, поједини, медији који ово дивљање покушавају да минимализују знајући да су управо они, данима, подгревали и подгревају, стварање овакве атмосфере линча … у Кривељу, Злоту и ко зна где све.

Када било ко од нас, из владајуће странке, не дај Боже, адекватно одговори на овакву “демократију” онда тај постаје зликовац, криминалац, насилник…

Питање које остаје да лебди као и опор укус у устима, после оваквих немилих сцена, јесте шта су радили они кијима је посао да носиоце функција, које су грађани бирали, заштите од острашћених малоумника (?).

Упади у Председништво Србије и напади на председника државе, дивљање, рушење и напади на полицију испред зграде Парламента земље, свакодневно криминализовање свих који не мисле као они…полако се спушта на најниже нивое власти у покушају да се уруши правни поредак и у хаосу, најгори олош, домогне власти.

Нема, наравно, од тога ништа, нећемо им дозволити - ПРЕДАЈА НИЈЕ ОПЦИЈА!