Вести

Само одговорном политиком можемо да сачувамо Косово и Метохију, не силом и дивљаштвом!

Градски одбор Српске напредне странке у Зајечару оштро осуђује понашање опозиције у Скупштини Србије, којим су показали колико заиста брину за Косово и Метохију, колико брину за наш народ.
Срамно је што су представници опозиције расправу о Косову и Метохији, о теми која је у овом тренутку од пресудног значаја за нашу земљу, претворили у циркус.
Поражавајуће је да се у овом тренутку руководе искључиво својим личним интересима, још једном су показали да им ништа свето није. За сваку је осуду непарламентарно понашање посланика у Скупштини Србије, понашање којим покушавају да стекну јефтине политичке поене, понашање које само штети нашој Србији, штети сваком грађанину, штети нашем народу на Косову и Метохији. Ово срамно понашање само је одраз немоћи, а ви Председниче, увек ћете имати подршку од нас, јер је Србија на челу са вама на правом путу, на путу мира и стабилности!
Једино мудром и одговорном политиком председника Александра Вучића можемо да сачувамо наше Косово и Метохију, не силом и дивљаштвом, не дестабилизацијом државе!