Вести

САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС ЗАЈЕЧАР

Градски одбор Српске напредне странке у Зајечару издаје саопштење поводом скандалозног саопштења ГрО Народне странке у Зајечару.
Ви који сте једини после нациста донели вешала на Теразије, ви сте са тестерама у рукама и фантомкама на глави упадали у РТС.
Зашто вам смета кад неко пружа подршку? Градоначелник Зајечара је са својим сарадницима урадио оно што би урадио сваки частан човек у тој ситуацији.
Оно што је у граду Зајечару урађено у последње две године, ви не бисте могли ни да нацртате. Грађани Зајечара одлично разликују рад од нерада и поштене људе од лопова. Подршка вам је све мања, а бес и фрустрација све већи.
Ви сте Ђиласова, Јеремићева и Обрадовићева хорда која лаже и измишља, и никада од себе нећете моћи да направите жртву.
Саветујемо ГрО Народне странке да настави да лепи налепнице по Зајечару и Србији, али етикету политичких губитника тешко да ће скинути са себе.
Од вас само слушамо неистине, али никако да дате одговоре на питања које вам грађани постављају годинама. Видели су грађани шта знате, и како радите на томе, претњама и силом. Руководите се мржњом, а ми ћемо да се боримо и да идемо напред онако како знамо и умемо.
У град Зајечар стиже фабрика, као што смо и обећали, али ви ћете сигурно и у томе наћи нови повод за незадовољство које ширите свуда око себе.
Бојкотујте изборе, када немате програм, идеју и правац деловања осим мржње, онда је бојкот ваше једино решење. Кукавички!

Градски одбор СНС Зајечар
Служба за информисање