Вести

САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У ЗАЈЕЧАРУ

Градски одбор Српске напредне странке Зајечару позива све грађане да дођу 26.маја у Београд, на највећи државни скуп, када ће уједињена Србија показати како се поштује држава! Уједињена Србија ће показати како се пружа подршка даљем развоју наше земље. Хајде да у петак мирно и достојанствено покажемо како се чува уставни поредак, како се поштују праве вредности, традиција, хајде да покажемо како изгледа стабилна Србија без насиља!!!
Сада морамо да будемо јединствени, још чвршћи и снажнији да бисмо одбранили нашу Србију, да наша земља више никада не буде понижавана као што је била пре десетак година, да подржимо нашег председника Александра Вучића како би наставили даље путем напретка и мира, путем просперитета!
Имамо оне који би да нас врате у прошлост, оне који немају програм, немају циљ, желе власт без избора. Такви би да воде Србију, они којима стране службе диктирају сваки корак?! Знамо врло добро и памтимо како су уништили земљу. Желе Србију да сломе и врате у понор, у време када су затваране фабрике.
Снага Србије је са вама председниче огромна, водите Србију као прави државник, створили сте Србију која је умрежена путевима, Србију која је стабилна и мирна!
Очекујемо да се достојанствена и пристојна Србија на једном месту окупи у петак, да још једном покажемо како гледамо напред, да желимо да наставимо истим путем, не желимо да идемо уназад, желимо одлучно да покажемо да поштујемо наше институције и да смо против сваког вида насиља и преузимања власти на улици!
ВИДИМО СЕ У БЕОГРАДУ 26.МАЈА!
ЗА СРБИЈУ НАДЕ!
ЖИВЕЛА СРБИЈА!