Вести

Саопштење Градског одбора Српске напредне странке Зајечар

После саопштења које је издао Савез за Србију, у коме представници ове групе скандалозно и бескурпулозно вређају Председника Републике Србије Александра Вучића, позивајући га да се подвргне лекарском прегледу, оглашава се и Градски одбор СНС у Зајечару. Морамо да им кажемо да оваквим срамотним саопштењима показују само колико су очајни и немоћни. Да ли мисле да грађани Србије то не виде?
Срамно је прозивати Председника једне земље на овакав начин, и то од стране оних чија су средства политичке борбе увреде и насиље, а при том вређају оне који се свом снагом боре за ову земљу и овај народ.
Резултати показују и говоре више од било које речи и издатог саопштења. Српска напредна странка освојила је на ванредним локалним изборима у Медвеђи 64,79 одсто гласова. Да ли вас боле ове бројке господо из опозиције? Да ли су резултати она болна тачка, која се упали сваки пут када вам грађани покажу колико поверење имају у Српску напредну странку? Па своје проблеме решавате тако што обмањујете народ својим лажима и бесмисленим саопштењима.
Председник Републике Србије Александар Вучић је хвала Богу жив и здрав, и ради даноноћно и бори се за бољи живот наших грађана. Србија са њим иде напред, а ви добро размислите коме треба преглед, мада је СЗС већ детаљно прегледан од стране грађана Србије, немојте да бринете, оценили су ваше здравствено стање, а оцену ћете добити на следећим изборима.

ГО СНС ЗАЈЕЧАР
Служба за информисање