Вести

САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ЗАЈЕЧАР

Морамо да се огласимо поводом најновијих претњи упућених председнику Александру Вучићу. Најоштрије осуђујемо нападе Бојана Пајтића и Јове Бакића, који су поново показали и доказали, на тајкунској телевизији, како су уствари управо они ти који су заговорници насиља! Неће успети у тим својим намерама, твитовима и емисијама! Толико мржње на једном месту, не бирање средстава за остварење личних интереса, руковођење говором мржње, увредама, и то баш у дане највеће трагедије у Србији! Ти људи једино желе дестабилизацију нашег друштва и државе, ми не смемо дозволити да такви зауздају Србију!
Ми ћемо наставити да се боримо за нормалну Србију, и уједињени смо у борби против насиља, имамо и рекордан број предатог нелегалног оружја, а то нам је доказ да наши грађани имају поверења у нашу политику, у политику коју води председник Александар Вучић и зато ћемо 26.маја показати како се воли Србија, како изгледа пристојна и демократска Србија.
Градски одбор у Зајечару осуђује све позиве на насиље упућене председнику Александру Вучићу, премијерки Ани Брнабић, Српској напредној странци, нашим члановима, и пружа безрезервну подршку политици која нашој држави омогућава и пружа мир и стабилност!
Пружићемо безрезервну подршку даљој борби Александра Вучића, за још бољу и безбеднију Србију, у којој неће више нико моћи да злоупотреби туђу трагедију и несрећу!

Градски одбор СНС Зајечар