Вести

САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА ЗАЈЕЧАР

Градски одбор српске напредне странке у Зајечару оштро осуђује протесте на којима се отворено прети смрћу председнику Александру Вучићу!
Претње, псовке, увреде, које су се могле чути, само су показатељ тога да они који у овим тешким временима скупљају јефтине политичке поене, желе дестабилизацију наше Србије!
Прете убиством, позивају на насиље, сада, у данима жалости, показују огроман степен неодговорности, и то сада када је најгора трагедија задесила нашу земљу! То је право лице опозиције, и свих оних политичких неистомишљеника, који ништа друго не знају осим да се користе говором мржње! Протествују против насиља, они који прете насиљем, они који користе реторику којом прете убиством, они који годинама позивају на исто то насиље! Немају поштовања за жртве, за њихове породице, за дане жалости, немају основно елементарно поштовање туђег бола!
Градски одбор позива институције да реагују, да не ћуте, позивамо медије да осуде овај чин и сваки други којим се позива на убиство председника, јер су ови протести велика срамота за нашу Србију!
Председниче, наш одбор стоји уз вас, стоји уз наш народ, уз нашу земљу, и верујемо да ћете нашу Србију заштитити од свих покушаја стварања нестабилности и немира!
Живела Србија!
Градски одбор Зајечар