Вести

СНС у Чокоњару: Уједињени можемо све

     Учесници предизборне трибине Српске напредне странке у Чокоњару, којој су присуствовали скоро сви мештани с правом гласа, као и функционери СНС Зајечар, Владан Пауновић и Стефан Занков, сложили су се да само уједињени можемо све, а све зарад будућности и нас, и наредних генерација.


„ДОС-овска власт је тотално уништила Србију, распродала све што смо имали, затворила фабрике, отерала људе на улице, довела земљу до банкротства, срозала школство и здравство, упропастила будућност омладине. И зато нема враћања у прошлост, идемо напред у будућност. Ту будућност ствара Александар Вучић и Српска напредна странка“, рекао је кандидат за нродног посланика Владан Пауновић.


„Било би неозбиљно давати предизборна обећања. Сви смо свесни колико је Александар Вучић учинио последњих година за Србију. Када бисмо сви уложили толико енергије, воље, рада, брже бисмо спровели неопходне реформе и опоравили економију“, мишљења је председник зајечарске скупштине Стефан Занков.
Пауновић и Занков позвали су окупљене да 24.априла свој глас дају изборној листи под редним бројем 1 - „Александар Вучић-Србија побеђује“.