Вести

СНС у Градскову: Уједињени побеђујемо

     Мештани Градскова, грађани Зајечара и свих зајечарских села, као и грађани Србије гласају на ванредним парламентарним изборима за будућност и наставак политике која је опоравила Србију и повратила јој велики међународни углед, гласају за политику премијера Александра Вучића и Српске напредне странке, рекао је на трибини у Градскову повереник СНС Зајечар и кандидат за народног посланика Владан Пауновић.

„Не верујте онима који дају обећања да ће тећи мед и млеко, јер они само желе власт. Таквих смо се и ми нагледали последњих десет година, а оставили су нам само дугове. Сада полако и стрпљиво, мудром политиком и штедњом, покушавамо да успоставимо систем и развијамо и град и зајечарска села“, нагласио је градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић.

„Ако смо сложни, ако смо уједињени, можемо све. Договором можемо да остваримо све што је потребно да побољшамо квалитет живота свих грађана, без обзира где живе. Уједињени доприносимо победи Српске напредне странке и бољој будућности“, рекао је председник Скупштине града Стефан Занков.