Вести

СНС у Грљану: У селима ће опстати спортски клубови

     Зајечарска села ће опстати ако обезбедимо све неопходне услове за нормалан живот и омогућимо рад сеоских спортских клубова и одржавње манифестација изворног народног стваралаштва. Ово је закључено на предизборној трбини зајечарског СНС у Грљану, којој су присуствовали кандидат за народног посланика Владан Пауновић, градоначелник Велимир Огњеновић и председник зајечарске скупштине Стефан Занков.

„Свим сеоским клубовима се од децембра редовно, унапред, уплаћују средства за путовања на утакмице и за исплату делегата. Грљан се издваја по томе што има и женски фудбалски клуб“, рекао је Занков, док је градоначелник Огњеновић женској екипи даривао фудбалску лопту.

Огњеновић је говорио о улагањима града у зајечарска села, али и о истрази о злоупотребама буџетског новца у претходном периоду.

„Борба против криминала и корупције, уз изградњу инфраструктуре и довођење инвеститора, као економски опоравак и запошљавање младих, основни су циљеви премијера Александра Вучића и Српске напредне странке“, нагласио је Пауновић и позвао становнике Грљана да 24.априла гласају за будућност Србије.

Мештане је интересовала и даља судбина рудника у Аврамици, као и измештање сеоске депоније и замена водоводних цеви.