Вести

Српска напредна странка у Зајечару обележила страначку славу

Српска напредна странка прославља данас страначку славу, Свету Петку, код Срба веома поштовану и славну светитељку која се сматра заштитницом жена, као и чуварком сиромашних и болесних.

Резањем славског колача у присуству малог броја чланова и руководства ГрО СНС у Зајечару, у новој реалности, због специфичне ситуације изазване вирусом kовид 19, данас је у Зајечару обележена слава Српске напредне странке, Света Петка.

Саша Ивковић, одборник СНС у градском парламенту, овогодишњи колачар, предао је колач Татјани Стојановић, директорки Филијале РФЗО у Зајечару, која се иначе налази и на челу одборничке групе Српске напредне странке у Скупштини града.Татјана ће наредне године бити домаћин славе.

Сечење славског колача обавили су свештеници епархије Тимочке, протонамесник и старешина храма Зоран Голубовић и ђакон Урош Памучар.

Милан Станковић, председник Градског одбора СНС је присутнима и свима онима који данас славе честитао славу и пожелео да је прославе у здрављу, миру и добром расположењу.

“Славу данас обележавамо на врло скроман начин, а поштујући све мере Кризног штаба. И сам наш рад у наредном периоду биће базиран тако да се све мере поштују, функционисаћемо преко наших месних одбора, а о томе како смо радили у претходном периоду говори довољно резултат на освојеним парламентарним изборима, где је Српска напредна странка и у Зајечару убедљиво победила остваривши најбољи резултат до сада”, рекао је Станковић и додао: “Желим да кажем и то, чега сте и ви сведоци, да се изглед нашег града и начин функционисања града променио, на боље, да се ради и гради. Ускоро очекујемо и једну капиталну инвестицију која ће у многоме променити живот грађана у нашем граду”.

Станковић је на крају новој Влади Србије пожелео успешан рад.