Вести

Трибина СНС: Гамзиград поставља стандарде

      Учесници изузетно посећене предизборне трибине у Гамзиграду, повереник СНС Зајечар и кандидат за народног посланика Владан Пауновић, градоначелник Велимир Огњеновић, председник зајечарске скупштине Стефан Занков и члан Градског већа Душан Фировић сложили су се да је ово село једно од најорганизованијих на територији Зајечара.

Мештани  заједничким радом и бројним акцијама подижу квалитет живота у селу и постављају стандарде другима, а велики заслуга због тога припада председнику Савета Месне заједнице и поверенику Српске напредне странке у Гамзиграду Жељку Шоршокановићу.  

Градоначелник Огњеновић обећао је мештанима Гамзиграда да ће град финансирати уређење атарских путева и да ће се убудуће више пажње, уз одговарјућа кадровска решења, посветити развоју пољопривреде и олакшицама за пољопривреднике.

Пауновић и Занков говорили су о значају даљих реформи и развоја Србије, наводећи да победа изборне листе „Александар Вучић-Србија побеђује“ није спорна, али да је важно да подршка буде апсолутна, јер када је реч о напретку Србије компромиса нема.