Вести

Трибина у Дубочану: Град брине о зајечарским селима

     У Зајечару неће бити локалних избора 24.априла, за када су заказани ванредни парламентарни избори,  већ највероватније идућег јуна када им је време, тако да све што је за села, укључујући и Дубочане, чинила и чини градска власт говори само о искреним напорима да и у зајечарским селима буде поправљен квалитет живота. Ово је оцењено на изузетно посећеној трибини у Дубочану, којој су присуствовали градоначелник Велимир Огњеновић, члан Градског већа Душан Фировић и више одборника.

Прошле године су у селу уређени атарски путеви укупне дужине 4 км, продубљени канали за одвођење атмосферских вода крај пута и постављена камена дробина.
Такође, потпуно је реновирана сеоска амбуланта, урађени зантски радови, сређен мокри чвор.

„Немојте наседати на приче оних који су пуних 13 година, од 2000.под окриљем разних странака били власт. Сви знамо шта су урадили- оставили пустош, а сада користе сваки прилику да критикују оно што ми радимо. Уместо да похвале све што је позитивно, извргавају руглу и града и све грађане. Почели смо пролећно уређивање града и зајечарских села, данас смо крпили рупе у Грљану, наредних дана ћемо и у другим селима“, рекао је градоначелник Велимир Огњеновић, високи функционер СНС.