Вести

Трибина у Малој Јасикови

На трибини у Малој Јасикови код Зајечара са мештанима села разговарали су кандидат за посланика Српске напредне странке Владан Пауновић, председник Скупштине града Стефан Занков и председник Савета Месне заједнице Живојин Васиљевић.

"Пуне две деценије у овом селу ништа није урађено, а последњих година, захваљујући Градској управи Зајечар, урадили смо све оно што је било приоритет за становнике Мале Јасикове.
Прошле грађевинске сезоне уређене су две просторије у Дому културе и завршен темељ за изградњу цркве", рекао је Васиљевић.
Због тешке финансијске ситуацији у којој се град налази, новца за велике инвестиције неће бити, али ће ове године у зајечарским селима бити завршено или урађено оно што је мештанима најпотребније, објаснио је председник Скупштине града Стефан Занков.

„Неће бити нереалних и празних обећања, нити радова без унапред обезбеђених пара, јер Српска напредна странка стоји иза својих речи“, каже Занков.

„Најважније је да је премијер Вучић са својим тимом успео да постави темеље нормалне и пристојне државе и што је имао храбрости да доноси одговорне и тешке одлуке, које нису популистичке, већ у интересу грађана и Србије. Политици Српске напредне странке потребан је пун четворогодишњи мандат како би започете реформа дале пуне резултате“, категоричан је Владан Пауновоћ, кандидат за народног посланика СНС.

У Малој Јасикови живи око 200 становника.
Мештани као приоритете наводе проширење сеоског гробља и сређивање амбуланте.