Вести

Трибина у Малом Извору: Мењаћемо ствари на боље

Kоалиција “Александар Вучић –брже, јаче, боље”, предвођена кандидатом за градоначелника Зајечара др Иваном Чикарићем, одржала је предизборну трибину у Малом Извору.
„Никад није касно да се ствари мењају на боље и зато смо окупили велики број квалитетних људи који ће цео град мењати на боље. Сведоци смо да се 10-15 година уназад није радило како је могл. Треба да се окренемо ка будућности. Морамо да кренемо узбрдо коначно као и сви остали. Имам осећај да је Зајечар био најгори ђак у разреду, мислим да је дошло време да се то промени“, казао је Јоковић.
Истог је мишљења и одборнички кадидат Иван Јоковић.
„Увели смо пристојне људе у политику. Kада би сви пристојни људи стајали са стране ко би водио град? Ми желимо да се мештани Извора не деле на припаднике једне политичке групације и на друге, већ да будете јединствени, а ми ћемо да испунимо наше обавезе“, обећао је Јоковић.
На трибини су говорили и одборнички кандидати Тања Стојановић, Срђан Недељковић, Владан Стошић, као и председник општине Књажевац Милан Ђокић, који су позавли мештане Малог Извора да гласају у недељу за изборну листу број 1.