Вести

Трибина у Великом Извору

У селу Велики Извор надомак Зајечара вечерас је одржана трибина на којој је говорио члан Председништва СНС Бошко Ничић. Он је разговарао са мештанима овог села и на трибини говорио о повратку младих, као и о њиховом задржавању на селу.
-Град Зајечар је у претходном периоду имао велику подршку председника Александра Вучића, и хвала му на томе, рекао је Ничић. Говорио је и о великом значајном пројекту који предстоји, а то је прикључивање села Велики Извор на канализациону мрежу. Морамо још пуно тога да урадимо, заједно можемо све! - поручио је Ничић на трибини.
-Град Зајечар смо извукли из једне велике финансијске кризе. Овде сам 2017. говорио да ћу бити срећан ако можемо рупе да крпимо. Урадили смо доста на путној инфраструктури, а радили на још много чему. За мене је пројекат израда канализационе мреже и прикључивање комплетног Великог Извора на канализациони колектор који ће бити на ушћу Црног и Белог Тимока, једна велика ствар. Има осам километара и нешто канализационе мреже да се уради. Око два милиона евра је вредност тог пројекта, казао је Бошко Ничић, члан председништва СНС-а.
Трибини је присуствовала и кандидаткиња за Народну посланицу Драгана Бранковић Минчић и председник ГрО СНС Зајечар Милан Станковић.