Вести

Водоснабдевање - приоритет у Копривници

Највећа проблем Копривнице јесте водоснабдевање, истакли су мештани овог села у разговору са одборничким кандидатима Коалиције “Александар Вучић – брже, јаче, боље”. Краткорочно решење јесте договор са ЈКП “Комуналац” у стечају, а дугорочно би било прикључак на градску водоводну мрежу, односно завршетак система водозахвата “Исток”.
“Градске финансије се не могу стабилизовати преко ноћи, потребно је бар годину и по дана. Не могу се одједном решити ни сви проблеми, за почетак је довољно да у сваком селу решимо бар по један годишње. Не можемо ни без помоћи државе, мој посао ће бити да сваког дана тражим помоћ, да обилазим министарства док помоћ не добијемо, и ако ме одбију, да покушавам поново”, нагласио је др Иван Чикарић, кандидат напредњака за градоначелника Зајечара.
У зајечарским селима почела је замена расвете, тако да ће и у Копривници наредних дана бити замењене прегореле сијалице, док ће са управом Здравственог центра бити разговарано да медицинска сестра свакодневно буде у сеоској амбуланти.
Осим доктора Чикарића, на скупу су говорили и одборнички кандидати Стефан Занков, Иван Јоковић, Татјана Стојановић, Срђан Недељковић.