Вести

За четири сата преко 3 500 хиљаде потписа: Предата изборна листа "Александар Вучић – За будућност Зајечара"

Српска напредна странка предала је изборну листу "Александар Вучић – За будућност Зајечара".

- Изузетно ми је драго да, као први на листи и неко ко је овлашћен, у име Српске напредне странке и Социјалдемократске партије Србије предам заједничку листу под називом "Александар Вучић – За будућност Зајечара", рекао је Бошко Ничић новинарима након предаје листе.

Ничић је навео и да велику захвалност дугује свим грађанима Зајечара који су дошли и подржали својим потписом ову листу.

- Када преко три и по хиљаде људи за четири сата дође да на пунктовима, на којима смо сакупљали потписе, да своју подршку, посебно у ово време када се морају поштовати сви епидемиолошки услови, то не може да изазове ништа друго осим дивљење за те људе, навео је Ничић и додао:

"Требало је пуно времена и наши активисти су радили целе ноћи да би се листа предала исправна и онако како то закон налаже".

Ничић се посебно извинио оним људима, а каже да их је било на стотине, који су морали због краћег одређеног времена да се врате, а дошли су да својим потписом дају подршку Српској напредној странци.

- Прилика ће бити да 28. марта поверење дају, без обзира на то ко шта прича, онима за које мисле да раде свој посао поштено, а не онима који мисле да би знали да раде и онима који се баве пословима државних органа и мисле да треба да ислеђују да ли је неко лопов или није лопов, такви људи не знају свој посао добро. Да се пусте државни органи да се баве сваким од нас, од мене, првог на листи и досадашњег градоначелника па све до последњег чиновника у овој општини. То није посао политичких странака, али то раде они који немају програм, рекао је Ничић и додао:

"Ја када сам био и опозиција излазио сам пред грађане са програмом – шта ћемо урадити. Нека процене грађани да ли је од 2017. до 2021. испуњено обећање да се санирају јавна предузећа, било их је 12 у хаосу, да се финансијска ситуација – минус од 2,5 милијарде драстично смањи, да се у међувремену и поред огромне кризе у граду нешто ради и уради, а урађено је доста, и да на онову тога верују."

Ничић је навео и да ће ова политичка опција почетком марта изаћи са озбиљном брошуром из које ће моћи да се види и шта је урађено и шта је у плану да се ради.